Uslovi korištenja

Ova web stranica je u vlasništvu TIM nekretnine d.o.o. Sarajevo. Korištenje web stranice podliježe pravilima i uslovima korišćenja. Molimo vas da se upoznate sa pravilima i uslovima korištenja web stranice, jer će se smatrati da ste korišćenjem web stranice ista pročitali i prihvatili. Ukoliko ne prihvatate uslove i pravila korišćenja web stranice, molimo vas da web stranicu ne koristite.

SADRŽAJ WEB STRANICE

Ova web stranica i njeni dijelovi imaju informativnu svrhu, vlasnik web stranice ne daje garancije za tačnost, primjenljivost i kompletnost informacija i neće biti odgovoran za bilo koje greške ili propuste kada je riječ o ovim informacijama. TIM nekretnine d.o.o. Sarajevo može da mijenja sadržaj na ovom web stranici u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.

LINKOVI NA DRUGE SAJTOVE

Linkovi sadržani na web stranici koji vode na nezavisne web stranice su prikazani isključivo zbog pogodnosti za vas. TIM nekretnine d.o.o. Sarajevo ne kontroliše sadržaj na ovim web stranicama i nije odgovoran za njihove sadržaje. TIM nekretnine d.o.o. Sarajevo ne pruža nikakve garancije i ne prihvata obaveze u vezi sa ovim web stranicama ili bilo kojim informacijama, softverom ili drugim proizvodima koji se tamo mogu naći, ili sa rezultatima koji su posljedica njihove upotrebe. Sadržaju sa drugih web stranica na koje vode linkovi naše web stranice pristupate na sopstvenu odgovornost.

POLITIKA PRIVATNOSTI PODATAKA

TIM nekretnine d.o.o. Sarajevo poštuje privatnost svakog posjetioca web stranice. Budući da putem ove web stranice prikupljamo određene informacije o korisnicima, molimo vas da se upoznate sa našim uslovima i načinom na koji obrađujemo te podatke.

Informacije koje prikupljamo prilikom registrovanja za događaje, slanja fajlova na analizu, prijavljivanja na naš newsletter ili kroz upitnike koristimo za sljedeće:

    • poboljšanje našeg sajta
    • poboljšanje naših usluga
    • slanje e-mailova

KOJE LIČNE PODATKE PRIKUPLJAMO?

TIM nekretnine d.o.o. Sarajevo organizuje slanje automatskih obavijesti/email-ova za koje je potrebna registracija. Za potrebe registracije, preko forme na web stranici koju sami popunjavate, prikupljaju se sljedeće informacije: vaše ime i prezime, email i broj telefona, informacije o proizvodu/nekretnini koja vas interesuje.

Sakupljamo i vaše email adrese, ime i prezime informacije o proizvodu/nekretnini koja vas interesuje prilikom prijave za naš newsletter.

KAKO OBRAĐUJEMO VAŠ LIČNE PODATKE

TIM nekretnine d.o.o. Sarajevo neće ustupati vaše lične podatke, koje dobije prilikom prijave za newsletter ili slanja fajlova na analizu, trećoj strani bez vašeg pristanka.

Ukoliko se prijavljujete za događaj, uz vaš pristanak, vaši podaci će biti podijeljeni sa partnerima, odnosno suorganizatorima događaja.

PRISTUP LIČNIM PODACIMA
Ako želite da se detaljno informišite o načinima na koji TIM nekretnine d.o.o. Sarajevo obrađuje vaše podatke ili želite da izmijenimo ili izbrišemo vaše lične podatke, kontaktirajte nas na info@timnekretnine.

KOLAČIĆI
Kao i većina drugih profesionalnih web stranica, i ova koristi kolačiće, male tekstualne fajlove koji se postavljaju na računar ili mobilni uređaj pri posjeti web stranica, sa ciljem da se unaprijedi vaše korisničko iskustvo.

Ako mislite da TIM nekretnine d.o.o. Sarajevo prikuplja i obrađuje podatke na nedozvoljen način, možete se obratiti Povjereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

Compare listings

usporedi